nyheter-bg

Slutt å bruke den varmforsinkende overflatebehandlingsprosessen

Noen av dere kan fortsatt ta i bruk varmgalvaniserende overflatebehandlingsprosess, som virker litt utdatert.Dacromet-belegg er et utmerket valg for deg.Støpestål og jerndeler som trenger ekstra beskyttelse mot saltkorrosjon er enten varmgalvaniserte eller Dacromet-belagte, begge er sinkbelegg.Dacromet er et merkenavn med en patentert "sinkflak"-applikasjon.Noen ganger brukes dette merkenavnet løst for å beskrivesink galvanisert belegg.I denne artikkelen vil fordelene med Dacromet-beleggprosessen bli forklart i detalj for å hjelpe deg å forstå den bedre.

Forskjeller mellom Dacromet og varmgalvaniseringsprosess

Dacromet-prosessen bakes ved rundt 500F etter påføring, mens varmgalvaniseringsprosessen gjøres ved temperaturen til smeltet sink (780F) eller varmere.Med sistnevnte kan du få litt stressavlastning av delene som kan være et problem for deg.
Varmgalvanisering har eksistert lenge og er mest kjent.Delen dyppes i en smeltet sinkblanding ved en temperatur på ca. 460 ℃ som reagerer med karbondioksid for å danne sinkkarbonat.
Dacromet har utmerket varmebestandighet;det konvensjonelle galvaniserte belegget vil vise bittesmå sprekker ved høyere enn 70 ℃, og misfarging og korrosjonsmotstanden vil bli kraftig redusert ved 200-300 ℃.
Herdetemperaturen til Dacromet anti-korrosjonsfilm er 300 ℃, så overflatemetallet vil ikke endre utseendet og kan fortsatt opprettholde sin sterke varmebestandige korrosjon selv om det plasseres ved høy temperatur i lang tid.
I motsetning til varmgalvanisert belegg,Dacromet belegghar ingen hydrogensprøhet.Metalldelene behandlet med Dacromet kan danne filmen selv i de fineste hulrom og anti-korrosjonsbelegget med dyp permeabilitet.Ensartet belegg påføres også inne i de rørformede delene og har god permeabilitet fordi Dacromet-løsningen er vannløselig.

Fordeler med Dacromet-belegg

1. Overlegen korrosjonsbestandighet
Tykkelsen på Dacromet-filmlaget er bare 4-8μm, men dens anti-rusteffekt er mer enn 7-10 ganger tradisjonell elektrogalvanisering, varmgalvanisering eller belegningsmetode.Ingen rød rust vil forekomme i standarddeler og rørskjøter behandlet med Dacromet-prosessen ved saltspraytest i mer enn 1200 timer.

2. Ingen hydrogensprøhet
Dacromet-behandlingsprosessen fastslår at det ikke er hydrogensprøhet i Dacromet, så Dacromet er ideell for belegg av belastede deler.

3. Høy varmebestandighet
Dacromet kan motstå høytemperaturkorrosjon, og den varmebestandige temperaturen kan nå mer enn 300 ℃.Imidlertid vil avskalling eller skroting forekomme i den tradisjonelle galvaniseringsprosessen når temperaturen når 100 ℃.

4. God vedheft og overmalingsevne
Dacromet belegghar perfekt vedheft med metallunderlaget og andre tilleggsbelegg.Det er lett for de behandlede delene å spraye farge, og vedheften med det organiske belegget er enda sterkere enn fosfatfilmen.

5. Utmerket permeabilitet
På grunn av den elektrostatiske skjermingseffekten er det vanskelig å galvanisere de dype hullene og slissene i arbeidsstykket og den indre veggen av røret, slik at de ovennevnte delene av arbeidsstykket ikke kan beskyttes ved galvanisering.Dacromet kan gå inn i disse delene av arbeidsstykket for å danne et Dacromet-belegg.

6. Ingen forurensning og offentlige farer
Dacromet produserer ikke avløpsvann eller avfallsgass som forurenser miljøet under hele prosessen med produksjon, prosessering og belegging av arbeidsstykker, så det er ikke behov for tre avfallsbehandlinger, og reduserer dermed behandlingskostnadene.

7. Lengre saltspraytimer
Mer enn 500 saltspraytimer sammenlignet med maksimalt 240 timer påsink galvanisert belegg.Saltspray er en industristandardtest der delene plasseres ved en kontrollert temperatur på 35 ℃ og utsettes for en kontinuerlig spray av natriumkloridløsning.Saltspraytesten registreres i timer og er fullført når rød rust vises på delene.

Syv fordeler med Junhe Dacromet beleggløsning

Formulert med råvarer av høy kvalitet, er Junhe Dacromet beleggløsning et alternativ til elektrogalvanisering og varmgalvanisering for overflatekorrosjonsbeskyttelse.En serie av produkter fra Junhe kan møte kravene til kunder på forskjellige behandlingsnivåer.
1. Kostnadseffektiv.Den totale kostnaden for Junhe-beleggløsningen er lavere.
2. Utmerket fjæring.Beleggløsningen er jevn og ikke lett å sette seg på grunn av god suspensjon, og tankløsningen kan sirkuleres i lang tid, noe som er mer praktisk for kunder med utilstrekkelig kapasitet eller periodisk behandling.
3. God utjevning.Overflaten er mindre utsatt for henging og appelsinskall.
4. Utmerket vedheft.Belegget er mindre sannsynlig å flasse av og har en sterkere korrosjonsbestandighet.
5. God spredning.På grunn av god spredning er overflaten jevn og partikkelfri etter overflatebelegging.
6. God overflatehardhet.Sterk motstand mot riper, og det er ikke lett å få blåmerker under lagring og transport.
7. God saltspraymotstand.
Adhesjonen til JunheDacromet beleggløsningen er 50 % høyere enn produktene fra konkurrentene.

Populære typer Dacromet-belegg

BASECOAT: Dette belegget er laget av sink aluminiumsflak med forskjellige bindemidler i sølvfarge.
Dacromet 310/320: Dette er seksverdig krombasert sinkaluminiumbelegg.De brukes i muttere, fjærer, festemidler og slangeklemmer, etc.
Dacromet 500: Dette er seksverdig krombasert sinkaluminiumbelegg som er selvsmurt og brukes i biler, bygg, vindmøller etc.
Changzhou Junhe Technology Stock Co., Ltd. har vært en høyteknologisk bedrift dedikert til å tilby systemløsninger for finkjemikalier, spesialutstyr og tjenester for produksjonsindustrien siden etableringen i 1998. Junhe besitter 9 høyteknologiske produkter og 123 patenter, inkludert 108 autorisasjoner, 27 oppfinnelsespatenter og 2 opphavsrettigheter for programvare.
Produktene med systemløsninger som tilbys inkluderer: metall- og ikke-metallbearbeidende skjærevæsker, metall- og ikke-metallrensemidler, funksjonelle behandlingsmidler mellom metall og ikke-metaller, nye funksjonelle beleggmaterialer for metall og ikke-metall, og spesialutstyr behandling av kjemikaliene ovenfor.Junhes forretningsområder dekker bildeler, romfart, jernbanetransport, vindkraftkomponenter, produksjon av ingeniørmaskiner og maskineri, solenergi, metallbearbeiding, militærindustri, husholdningsapparater, landbruksmaskiner og andre felt, og selger produkter og utstyr godt i Kina og eksporterer til mer enn 20 land i inn- og utland.


Innleggstid: 13-jul-2022