nyheter-bg

Effekten av Dacromet gassovnsutstyr

postet på 2018-04-02Dacromet-belegget har god binding til metallunderlaget, og har sterk vedheft med andre tilleggsbelegg.De behandlede delene er enkle å sprayfarge, og vedheften med det organiske belegget overstiger til og med fosfatfilmen.

 

God permeabilitet av dacromet: På grunn av den elektrostatiske skjermingseffekten er det vanskelig å belegge sink på de dype hullene, slissene og den indre veggen av røret, de ovennevnte delene av arbeidsstykket kan ikke beskyttes ved galvanisering.Men Dacromet kan gå inn i delene av arbeidsstykket for å danne et Dacromet-belegg.

 

Dacromet er en ny type overflatebehandlingsteknologi.Sammenlignet med den tradisjonelle galvaniseringsprosessen, er Dacromet en slags "grønn galvanisering". Som en "grønn galvanisering"-prosess bruker Dacromet-prosessen en lukket syklus, så den er praktisk talt ikke-forurensende.

 

Oljen og støvet som fjernes under behandlingen samles opp og behandles med spesialutstyr.Bare vanndampen som fordampes fra belegget produseres.Etter bestemmelsen er ingen helsefarlige stoffer kontrollert av staten inkludert.Hvis de viktigste strukturelle delene og festene brukes, er Dacromet-teknologibeleggingsprosessen ikke bare sikker og pålitelig, men også vakker og holdbar.


Innleggstid: 13-jan-2022